Over ons

Asbest Assist is een middelgroot bedrijf in Woerden dat is gespecialiseerd in het saneren van asbest en Chroom 6. Dat doen we al tientallen jaren elke dag met veel plezier en vakmanschap. Die passie voor ons vak delen we met onze klanten. Elke opdracht is weer anders en vraagt om dezelfde zorgvuldigheid. Van offerte tot oplevering.

Planmatige aanpak

Het saneren van asbest of Chroom 6 is best ingewikkeld. Met ons eigen stappenplan zorgen we ervoor dat we in elke stap in het proces niets kunnen vergeten. Dat begint al met het opnemen van de situatie. Daarin zijn we grondig en volledig. Zo komt u later niet voor vervelende verrassingen te staan. In de eindfase is juist de papierwinkel heel belangrijk. Uiteindelijk moet u kunnen beschikken over alle noodzakelijke documenten en certificaten als bewijs dat uw object vrij is van asbest of Chroom 6.

Een gezonde leefomgeving

Samen maken we onze wereld steeds een beetje beter, door schadelijke stoffen voor mens en natuur op een verantwoorde wijze te verwijderen. Dat is waar wij elke dag voor staan en voor gaan. Wilt u daar meer over weten, dan staan wij voor u klaar. Bel 0348 688 018 of mail naar info@asbest-assist.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

Bel me terug

Bel me terug