Calamiteiten

Normaal gesproken wordt asbest planmatig verwijderd en afgevoerd. Maar er zijn situaties waarin er geen tijd is om rustig een plan op te stellen en direct adequaat handelen noodzakelijk is. Denk aan situaties met brand of waar er tijdens werkzaamheden plotseling asbest of andere milieugevaarlijke stoffen voor de dag komen. Bij dergelijke calamiteiten staan de medewerkers van het Asbest Incidenten Calamiteiten Team klaar om in te grijpen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Asbest Incidenten Calamiteiten Team

Het Asbest Incidenten Calamiteiten Team, afgekort tot AI-CT, is een samenwerkingsverband tussen Ecoloss, Lek-Sloopwerken en Asbest Assist. Door deze samenwerking kunnen we elke calamiteit volledig volgens wet- en regelgeving oplossen. AI-CT werkt met een speciale meldkamer met een team van deskundige medewerkers die weten hoe ze moeten handelen bij calamiteiten. Met meer dan 20 jaar ervaring in dit team bent u zeker van professionele hulp.

Verzekering

De naam calamiteit zegt het al: het is onverwacht, moet direct worden opgelost en is financieel niet gepland. Dat vraagt om vlot en deskundig handelen en een goede registratie en documentatie. U krijgt na afloop een volledige rapportage die u kunt gebruiken bij de financiële afhandeling met de verzekering.

Het Asbest Incidenten Calamiteiten Team kunt u rechtstreeks bereiken op 010 416 25 00.

Bel me terug

Bel me terug