Asbest-Assist zoekt een energieke Projectleider (fulltime, m/v)

Kun jij projecten tot in de puntjes organiseren en zorg jij ervoor dat de doelen worden gerealiseerd? Ben jij een enthousiaste leider en organisator met een stevig karakter? Staan klanttevredenheid en projectresultaat bij jou voorop en weet je projecten perfect te begeleiden? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Als projectleider ben je, samen met je collega projectleider, projectleider/coördinator en werkvoorbereider, de drijvende kracht achter de projecten van Asbest-Assist.

Wat ga je doen?
Je maakt het verschil door op adequate wijze je werkzaamheden te realiseren, waarbij je zowel oog hebt voor de klant als het bedrijf. Je houdt je aan de voorgeschreven regels en stuurt bij in geval van afwijkingen. Je weet hoe een werkvoorbereiding uitgevoerd moet worden, wat daar voor nodig is en hoe je dit moet overdragen. Je voelt je thuis in een projectorganisatie en weet complexe projecten helder te vertalen naar werkbare projectplannen. Het is aan jou om vernieuwende ideeën op haalbaarheid en wenselijkheid te beoordelen. Natuurlijk weet je niet alles, maar met helder denken en het stellen van de juiste vragen leer je alle ins en outs snel. Zeer uitdagend, want er zijn vaak veel partijen bij betrokken. Jij analyseert de plannen, structureert de projectvoorbereiding, neemt een kop koffie en met vooruitziende blik begeleid je de projecten van opdracht tot uitvoering. En als je marktkansen signaleert, gebruik je jouw commerciële instinct.

Aan lijstjes ontkom je niet dus hebben we nog een aantal punten op een rijtje gezet:

 • 3+ jaar ervaring in projectmanagement
 • HBO werk-, en denkniveau
 • Je hebt actuele kennis op het terrein bouwmanagement en uitvoeringstechnieken
 • Je bent een aanpakker met een positieve instelling
 • Je werkt gestructureerd en planmatig, hebt een sterk lerend vermogen en een vooruitziende blik
 • Je bezit organisatietalent en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je bent ondernemend, klant-, en resultaatgericht
 • Ervaring in de asbest is een pré


Wat kun je van ons verwachten?
Een informele, prettige werkomgeving waarin we zelfstandigheid en initiatief stimuleren. Je geeft richting aan jouw eigen ontwikkeling en wij bieden jou daarvoor de mogelijkheden. Naast een marktconform salaris bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Jaarcontract voor 40 uur per week
 • Goed salaris naar ervaring
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra UTA
 • Opleidingen, trainingen en certificeringen
 • Laptop, telefoon en auto


Asbest-Assist
Asbest-Assist is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in middelgrote asbestsaneringen. Vanuit Woerden werken we met een hecht team van gespecialiseerde collega’s aan opdrachten door heel Nederland. Wij onderscheiden ons door het bieden van praktische oplossingen voor asbestproblemen. Wij hebben kwaliteit, openheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij blijven ons continu ontwikkelen en stellen onze aanpak en technieken telkens bij. Een sterke focus ligt op het efficiënter inrichten van onze interne en externe processen, zodat we dagelijks kunnen inspelen op de nieuwe ontwikkelingen. Bij dit alles staat het creëren van een veilige werkomgeving voor onze mensen en een gezonde leefomgeving bovenaan.

Enthousiast geworden?
Dan komen we graag met jou in contact! Stuur jouw motivatie met je cv naar Vincent Oosterwijk via vincent@asbest-assist.nl. Voor vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Vincent op 06-55 14 20 54. Als we je uitnodigen voor een eerste sollicitatiegesprek vragen we je een pitch voor te bereiden waarin jij presenteert waarom jij geschikt bent voor deze functie.

Sluitingsdatum vacature
De vacature wordt gesloten zodra er voldoende potentieel geschikte kandidaten hebben gereageerd.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact